Vågar

Vågar för alla tillfällen

Hos Vågexperten hittar du alla typer av vågar till hemmet, kontoret, livsmedelsbutiken och sjukvårdsinrättningen. Vi saluför endast de bästa märkena – Kern & Sohn, Adam Equipment, Ohaus, MyWeigh, Proscale och Jscale.

Vågexperten är störst i Skandinavien på vågar och mätutrustning till privatpersoner och företag, och vi har störst sortiment av vågar på nätet. Skulle du mot förmodan inte hitta det du söker, är du självklart välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Du kan också använda vår praktiska sökfunktion Vågfinnaren. Där fyller du i vilken precision vågen ska ha, maxvikt och prisintervall, så letar Vågfinnaren reda på ett antal förslag så du lättare kan välja i det stora utbudet. Vågexperten levererar vågar och mätutrustning till några av Nordens största företag. Vi är vana att hantera stora och små organisationer som kräver rådgivning, effektivitet och konkurrenskraftiga priser. Stor eller liten – hos oss är alla lika välkomna!

För det större företaget kan vi erbjuda Skandinaviens största sortiment av specialvågar. Vi saluför till exempel ATEX vågar för användning i potentiellt explosiva miljöer. Vågarna är självklart godkända enligt EU:s direktiv om sprängsäkerhet. Hos verksamheter där det hanteras sprängfarliga vätskor och kemikalier, är de ATEX-godkända vågarna ditt företags garanti för kvalitet och säkerhet. ATEX vågarna är speciellt lämpade för bruk inom målning-, kemi-, kosmetik- och plastindustrin samt i andra miljöer där det förvaras sprängfarliga och explosiva material.

För livsmedelsbutiken rekommenderar vi våra butiksvågar som alltid garanterar en snabb och precis mätning – varje gång. Vågarnas mätning kan ändras från pris per kilo till pris per 100 kg. Våra butiksvågar är mobila och har låg egenvikt för att enkelt kunna flyttas runt när butiken ska arrangeras om. Du kan upprätta din butiks egna PLU-nummer i vågen, så att den känner av vilken kategori av vara den ska väga. Med en av våra butiksvågar är du garanterad robust kvalitet, genomtänkt design och ett snabbt och precist vägningsresultat. Vågexpertens butiksvågar följer naturligtvis gällande lagstiftning för kalibrering.

Behöver ni en bänkvåg till industriköket? Vågexperten har ett stort sortiment av bänkvågar tillverkade i hög kvalitet, snygg design och med stor bruksvänlighet. Våra digitala bänkvågar garanterar en precis vägning av exempelvis matvaror och passar lika bra i professionella ändamål som för familjeköket. Vågarna är tillverkade i rostfritt stål för en god hygien som är så viktigt vid hantering av matvaror. De är slitstarka, robusta och håller i många år. Våra bänkvågar klarar de flesta uppgifter i köket, då de kan väga från 0,5 g upp till 25 kg. De digitala bänkvågarna kan fås i många varianter, designer och speciella möjligheter till inställningar i förhållande till måttenheter med mera. De ger en snabb och säker vägning varje gång. Du kan själv ställa in vilket mätintervall du önskar. Vågexpertens bänkvågar är dessutom designade för att stå halksäkert fast på bordsplattan, så den inte välter vid tryck eller slag.

Vågexperten har prisgaranti på alla vågar. Detta innebär att om du mot förmodan skulle hitta samma vara på lager till ett lägre pris i en svensk butikskedja eller en större svensk nätbutik, då matchar priset!

Vårt mål är vassa priser och Sveriges Bästa Service. Ring oss och testa själv!

Published by